Pixel naar vector

Waarom omzetten naar vectoren

Voor optimale kwaliteit van o.a. logo’s, pictogrammen en illustraties moeten deze bestaan uit vectoren en niet uit pixels. De bestandsgrootte blijft zo beperkt en u heeft de vrijheid om de afbeelding in eender welke afmeting te gebruiken ZONDER kwaliteitsverlies.

Verschillende programma’s hebben geautomatiseerde functies om dit te doen, maar de kwaliteit van het eindresultaat is nooit optimaal. De enige oplossing is de afbeelding manueel omzetten naar vectoren.

Service

Bicarta garandeert u resultaten van zeer hoge kwaliteit en op zeer korte termijn. De bestanden zullen aangeleverd worden als AI, PDF en EPS.

Logo’s en iconen worden kunnen ook aangeleverd worden als PNG-bestand met transparante achtergrond. Dit formaat is weliswaar een pixelbestand, maar kan perfect gebruikt worden in Word- en Powerpointbestanden.

Aanvraag offerte

Mail het bestand dat u wil vectoriseren door naar bart@bicarta.be en vermeldt er de eventuele aanpassingen bij. U zal zo snel mogelijk een offerte ontvangen met het bedrag en levertijd.

Het bedrag zal gebaseerd zijn op de geschatte hoeveelheid werk, afhankelijk van de hoeveelheid en complexiteit van de bestanden.